Vandatsoortdingen NWS#04

Ditmaal een korte nieuwsbrief omdat we zo trots zijn op onze nieuwe werkplek, achter ons huis, in de tuin. Eind december hebben we het kantoor en de werkplaats verhuisd van Arnhem naar Oosterbeek.
Vanaf afgelopen zomer hebben we intensief aan-, ver- en gebouwd. Het was een echt Vandatsoortdingen-project, compleet van ontwerp tot uitvoering. We hebben gegraven, de fundering gemetseld, ramen en deuren gestapeld, getimmerd, gezaagd, geschroefd, geboord, geïsoleerd en dakpannen gelegd, met Marktplaats als grote leverancier. Onze klusoutfit is tot op de draad versleten en nu is het klaar. 

Het is een ruime zonnige plek geworden, waar we alles bij elkaar hebben en kunnen combineren. Ontwerp- en kantoorwerk, werkplaats en de drumlessen. 

De verhuisdozen staan nog opgestapeld en er moet nog wat ruimte gemaakt worden, maar we kunnen aan de slag! Er staan een paar leuke, uitdagende en spannende nieuwe projecten op stapel, maar daarover uitgebreid meer in onze volgende nieuwsbrief en binnenkort in de hoognodige updates van onze websites. 

Als Vandatsoortdingen willen we weer en nog meer verrassen. Onze nieuwe stek geeft ons energie en inspiratie en we hebben zin in veel nieuwe opdrachten, we zijn er klaar voor. Wees vooral welkom en laat het weten als je ook verrast wil worden! 

We wensen iedereen een heel mooi, fris, verrassend en gezond nieuw jaar toe. En veel meer van dat soort dingen! 

Vandatsoortdingen-nieuwsbrief 4

 

Facebooktwitterlinkedinmail