Nieuwe website

Ik had een website. Daar was ik heel blij mee. Na een eerste eigen (html-)website begin jaren 2000 ontwierp ik in 2011 mijn tweede eigen website. Ik had in de loop der jaren tot tweemaal toe een bijscholing gevolgd om zelf websites te bouwen in Dreamweaver en Flash, maar mijn nieuwe website bouwde ik in 2011 in WordPress.
Met hulp van Suzette haalde ik het WordPresserige er van af en maakte ik mijn website helemaal ‘eigen’. Helaas bleek mijn huidige (= inmiddels oude) website niet responsive… Heel jammer voor een ontwerper die beeldend werkt!

In het begin kon ik nog hopen dat de meeste mensen op hun ‘vaste’ computer websites zouden blijven bekijken, maar in de loop der tijd merkte ik dat ‘men’ steeds vaker op een ipad of mobiel kijkt. Ik ging me verontschuldigen voor de te kleine afbeeldingen daarop, die niet meer deden wat ze moesten doen en er anders op verschenen als bedoeld… Ik hoopte dat een kleine update zou volstaan mijn website weer bij de tijd te krijgen, maar helaas. Na een jaar of twee geen tijd vrij te (kunnen) maken, heb ik nu toch weer de stap gezet richting een nieuwe eigen website. Gelukkig is Suzette er nog. En beetje bij beetje plaats ik een selectie van eerder werk van mijn vorige portfoliosite naar mijn nieuwe basis. Niet alles hoeft te blijven, ik dwing mijzelf keuzes te maken. Het is vooral fijn om ook weer recent werk toe te kunnen voegen en te weten dat het op alle ‘devices’ te zien is. En toch maar weer een WordPressbasis, waarbij ik ditmaal dan toch ook maar van de blog-functie gebruik ga maken…

kandelaaR met kaaRs

 

Facebooktwitterlinkedinmail